zaterdag, augustus 19, 2006

El Bulli

Nog iets om toe te voegen aan mijn steeds langer wordend TODO-lijstje: een etentje bij El Bulli. Kan perfect gecombineerd worden met een bezoekje aan Barcelona. Mijn vriendje is daar nog nooit geweest en daar moet dringend eens iets aan gedaan worden. ;-)

6 Comments:

Anonymous Anoniem said...

ken je dit?

http://www.tadalist.com/

8:20 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Enneuh, El Bulli... Nu reserveren voor december 2009 ofzo? En beginnen sparen tegen dan ook? 'k Heb zo het gedacht dat het daar redelijk duur is, niet? Maar 't moet naar 't schijnt wel goed zijn inderdaad, al is het te hopen dat de hype hen niet naar het hoofd gestegen is...

9:36 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

:-) Zo grappig, ik heb die kooklog (Chocolate and Zucchini) ook net tussen mijn feeds gezet.

'k Denk dat ik mij laten verleiden heb door de aanwezigheid van het woordje "chocolate"...

2:50 p.m.  
Blogger yab said...

@lies: Neen, dat ken ik niet. Ik gebruik mijn Treo om TODO-lijstjes bij te houden. Dus voorlopig ben ik niet van plan over te schakelen. ;-)

1:34 p.m.  
Blogger yab said...

@liza: In het artikel op Chocolate and Zucchini staat dat je in oktober kan reserveren voor het nieuwe seizoen (mei-september) en dat je met een beetje geluk er wel binnen geraakt. Ok, 't is niet goedkoop, 220 euro per persoon drank inbegrepen, maar voor wat je krijgt, vind ik dat een heel aanvaardbare prijs. 't Is maar voor één keertje en zoveel folietjes permitteer ik mezelf meestal niet.

1:40 p.m.  
Blogger yab said...

@joke: Chocolate goooooooooood. :-)

1:43 p.m.  

Een reactie posten

<< Home