maandag, november 27, 2006

Leroy aka Scarlett

Gisterenavond zijn mijn vriend en ik naar een optreden in het Rock Café op de Oude Markt in Leuven geweest. Een kennis van ons speelde basgitaar (correctie: gitaar) in het groepje dat optrad en we voelden ons moreel verplicht om onze steun te betuigen. ;-) (En natuurlijk waren we gewoon nieuwsgierig naar zijn muzikale kwaliteiten.)

't Was de eerste keer dat ik in het Rock Café kwam en 't moet gezegd, ik had het mij allemaal net iets grootser voorgesteld. Het Rock Café is een beetje klein uitgevallen, waardoor er maar een man of veertig binnen kon voor het optreden. Ik was aangenaam verrast door de kwaliteit van de gebrachte muziek. Stevige rock die mij beslist kon bekoren. Het enige wat nog ontbrak was een knappe zanger of zangeres om de zangpartij voor zijn of haar rekening te nemen.

We zijn niet gebleven tot het einde van het optreden, want we waren in het gezelschap van een bevriend koppel dat we al lang niet meer gezien hadden en praten als er loeiharde muziek uit de luidsprekers schalt, is niet echt evident. Dus hebben we het Rock Café achter ons gelaten en zijn we verhuisd naar de Mezzanine. Beetje reis- en werkverhalen uitgewisseld. Beetje gedronken, beetje gelachen. Gewoon een gezellige avond gehad.

Oja, het groepje in kwestie waar we naar gaan luisteren zijn, heette toen nog Leroy, maar kondigde tijdens het optreden een naamsverandering aan. Voortaan gaan ze als Scarlett door het leven. Men zegge het voort.

Aanvulling: Scarlett is ook op My Space te vinden.

Labels: , , , , , ,

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ha, reclame voor ons, merci. Ik was op zoek naar onze site, maar uw dagboek haalt het op onze eigen site.

De drummer

dit is hem trouwens
http://profile.myspace.com/scarlettleuven

5:43 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Ja, nen dikke merci! Volg de tourdates op onze myspace.

Greetz,

De GITARIST, Bère :-):-):-)

12:44 a.m.  
Blogger yab said...

Ach, is't gitarist. ;-) 'k Zal het direct rechtzetten.

10:30 a.m.  

Een reactie posten

<< Home