vrijdag, januari 05, 2007

Nieuwjaarke zoete...

En we blijven maar Nieuwjaar vieren. Vandaag een uitgebreide diner gehad met de collega's van het werk. Het was superverzorgd. Echt om duimen en vingers bij af te likken. Om op te warmen kregen we hapjes met champagne. Daarop volgden een voorgerechtje met scampi, een hoofdgerecht met fazant en om af te sluiten een dessertbordje met voor ieder wat wils (eerste keer in mijn leven dat ik gembermousse gegeten heb). Zo'n lekkere maaltijd verdient natuurlijk een afzakkertje: een Belgische likeur met sinaasappel en chocolade-aroma. Jummie! D'r is ook heel wat afgelachen aan tafel. (Ik had het geluk aan de prettig gestoorde tafel te belanden.) Al moet ik toegeven dat het niveau van de grapjes niet altijd even hoog was (de Flair vibrator, iemand?).

Als party animal en bourgondiƫr pur sang kan ik natuurlijk geen bezwaar tegen al dat gefeest hebben. Alleen kreunt de weegschaal de laatste tijd wat harder dan gewoonlijk. Achja, een paar extra vrouwelijke curven erbij, zullen we maar denken. ;-)

Labels: , , , , , , ,

2 Comments:

Blogger Cherry Blossom Girl said...

Laat even weten dat je goede voornemen 'sporten' is (zoals iedere Belg jaarlijks 1 dag per jaar beweert), en dat zit het weer goed... ;-)

3:11 p.m.  
Blogger yab said...

Nah, ik sport al genoeg, daar zijn geen goeie voornemens voor nodig. ;-)

5:40 p.m.  

Een reactie posten

<< Home