vrijdag, april 13, 2007

Ongelijk verdeeld

Morgen houden we onze eerste housewarming party in het nieuwe appartement. De eerste van drie (een party voor elk jaar dat we op ons appartement hebben moeten wachten). En ik heb er vannacht al niet goed van geslapen. Wakker rond zes uur en dan niet meer in slaap kunnen geraken. Overdenken wat er nog allemaal moet gebeuren. We hebben nog heel wat kuis- en opruimwerk voor de boeg. Alles ligt momenteel onder een fijn laagje stof, veroorzaakt door de buurman, het is nog behoorlijk rommelig in de leefruimte en er moeten nog wat kunstwerkjes aan de muur gehangen worden om de boel wat op te vrolijken. De eetkamer die we besteld hadden is nog niet aankomen, maar da's geen ramp. Hebben we meer plaats voor onze gasten.

De verdeling van het aantal mensen over de feestjes is helaas niet echt ideaal te noemen. Morgen verwachten we 34 mensen. Dat lijkt ons zowat het ideale aantal om op een comfortabele manier te ontvangen in ons appartementje. De week erna (21 april) komen er 28 mensen, iets meer relax dus. En dan komt het: op zaterdag 5 mei komen er 52 feestvierders. Tweeënvijftig, terwijl we de limiet voor het aantal personen per feestje op 40 gesteld hadden. Er waren echter zoveel inschrijvingen voor 5 mei dat we niet anders konden dan die limiet optrekken. We hebben zelfs al mensen moeten teleurstellen die ook graag op de vijfde mei gekomen waren. Maar sorry, meer volk zie ik echt niet zitten. Nuja, ik snap het ergens wel, iedereen zoekt naar een dag met bekend volk. Maar hey, de 21ste april komen er ook heel toffe mensen! Be adventurous!

Labels: , , , , ,

5 Comments:

Anonymous Karel said...

Helaas, helaas...

Dan heeft een mens al eens de goedheid om drie in plaats van één housewarming-feestjes te organiseren, en dan nog hebt ge van die ambetante invités die geen een van de drie data kunnen... :$

Maareuh... veel plezier eh!!

9:56 a.m.  
Blogger yab said...

Ja, 't is een schande!

10:02 a.m.  
Anonymous gypsy said...

euhm, nog zo één alhier... maar ik vermoed dat er wel genoeg volk zal zijn om u mee te amuseren :-).

oh en voor feestjes geldt 'hoe meer zielen, hoe meer vreugd' -no worries dus, dat loopt wel allemaal los.

10:23 a.m.  
Blogger yab said...

@gypsy: Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, helemaal mee eens natuurlijk, maar je moet wel plááts hebben om al die zielen te ontvangen. 't Is niet zo groot, ons appartementje.

10:33 a.m.  
Blogger Peter Dedecker said...

Natuurlijk komt er ferm tof volk de 21e! Het gaat kweetniehoewijsdemax zijn gewoonweg!

2:14 a.m.  

Een reactie posten

<< Home