donderdag, november 08, 2007

Cursus fotografie

Omdat ik gewoonweg te veel vrije avonden in de week heb (haha), volg ik deze maand op woensdagavond een fotografiecursus. Gisteren was de eerste les en eerlijk gezegd, viel het mij wat tegen. Het was een heel algemene uiteenzetting over elementaire zaken als diafragma, sluitertijd, scherptediepte, witbalans, enzovoort. Dingen die ik onderhand al wel wist, maar goed, de cursus stond open voor iedereen, ik kan het ze moeilijk kwalijk nemen dat ze bij de basis beginnen. We kregen op het einde van de lange en een beetje saaie uiteenzetting een opdrachtje mee naar huis. Experimenteer wat met witbalans en scherptediepte. Redelijk vaag, wat mij betreft. 'k Denk dat ik mijn eendjes nog eens ga laten opdraven. ;-)

Labels: , , ,

4 Comments:

Anonymous Goya said...

En waar volg je die cursus? Bij jou op de gelijkvloers?

3:45 p.m.  
Blogger yab said...

@goya: Yep, ik hou mijn verplaatsingskosten graag zo minimaal mogelijk. ;-)

10:17 a.m.  
Anonymous Serge said...

Tijdens mijn eerste jaar aan de academie had ik ook al wat achtergrond en tijdens de lessen die jij hier aanhaalt, zat ik ook een beetje mijn tijd te verdoen. De opleiding was ook voor beginnelingen bedoeld, vandaar.

Alvast veel plezier met je opleiding!

8:46 p.m.  
Blogger yab said...

@serge: Het niveau van de opleiding aan de academie zal wel iets hoger liggen dan dat van het minicursusje dat ik volk. Wie weet, ooit, als ik eens veel tijd heb...

7:02 p.m.  

Een reactie posten

<< Home