woensdag, november 28, 2007

Hey!

Is het al iemand opgevallen dat we NOG STEEDS geen (federale, met dank aan Peter) regering hebben? Sorry, meneer Leterme, ik wil iedereen een kans geven, maar ik moet mij helaas aansluiten bij het koor dat zingt: "U kan het niet."

Labels: , ,

3 Comments:

Blogger Baloe said...

Oh dear god what have I done ...

Dat was me idd nog NIET opgevallen ... Het is ondertussen dan ook zo'n triviaal commentaartje geworden bij elke nieuwsuitzending op radio of tv dat het me volledig ontglipt.

Thanks for reminding me! Makes my day ... ;-)

8:40 a.m.  
Blogger Peter Dedecker said...

Geen regering? We hebben er nog vijf verdorie! ;-)

Tja, Leterme kan het niet, maar een ander zal het volgens mij ook niet kunnen zonder dat de regering zelf een 2/3 heeft, en dan nog... Althans niet in dit land.

4:53 p.m.  
Blogger yab said...

@baloe: Graag gedaan. ;-)

@Peter: Leterme heeft voor de verkiezingen gewoon te veel beloftes gedaan die hij nu niet kan waarmaken. Bovendien heeft de uitslag van de verkiezingen hem met een aartsmoeilijke formatie-opdracht opgezadeld. Als de kiezer de kaarten anders had geschud, was het een heel ander verhaal geweest.

Ik vind het trouwens behoorlijk flauw van de NV-A dat ze zelfs niet eens willen overwegen bepaalde zaken opnieuw te federaliseren, terwijl dit volgens mij voor bepaalde materies alleen maar voordelen kan opleveren.

5:10 p.m.  

Een reactie posten

<< Home