donderdag, augustus 24, 2006

Acht jaar

Oh my god, ik mag er niet aan denken wat gevolgen dat heeft voor een mens. Acht jaar opgesloten zitten in een hok. Brrr.

4 Comments:

Blogger vrouwenliefhebster said...

Ja ik heb dat ook gelezen in de krant en gezien op tv. Echt zot hé. Ze mocht af en toe wel tv kijken en radio beluisteren. Maar komaan, dan bent ge toch totaal wereldvreemd. Ik vraag me nog wel af hoe het nu allemaal zat met die auto. Is ze daar uit gesprongen of heeft men haar gedumpt?
Enkele jaren geleden geloof ik, zag ik ook zo een soort verhaal op Koppen. Dat was ergens in het Noorden. Er was zelfs een vrouw bevallen...Zotttttt. Ik begrijp echt niet hoe ver ge moet weg zijn om dit te doen...

3:42 p.m.  
Blogger pierre du coin said...

Hoe kan dat meisje/vrouw ooit haar leven weer oppakken? Ik wordt boos en verdrietig tegelijk. Hoe moet het nu verder?

12:57 p.m.  
Blogger yab said...

@vrouwenliefhebster: Mja, er lopen gewoon veel freaks op de wereld rond. En waar zulke gevallen vroeger alleen maar op beperkte schaal ophef veroorzaakten, reizen dit soort verhalen nu aan hoge snelheid de wereld rond.

4:00 p.m.  
Blogger yab said...

@pierre: Geen idee. Ik kan me gewoon niet voorstellen wat zoiets met een mens doet. Enige voordeel is, dat ze nog heel jong is. Jonge mensen zijn op dat vlak veel veerkrachtiger. Hopelijk wordt ze goed begeleid en kan ze toch nog iets moois van haar leven maken.

4:02 p.m.  

Een reactie posten

<< Home