dinsdag, augustus 01, 2006

Fidel

Is dan toch niet onverwoestbaar. Is dit het begin van het einde?

5 Comments:

Blogger Lou said...

Laat ons hopen van niet of Amerika neemt er nóg een kolonie bij.

2:28 p.m.  
Blogger Pierre Vis said...

Misschien kunnen ze Cuba cadeau doen aan de Joden? Kunnen ze de staat Israël vestigen op een eiland waar er al iets moeilijker conflicten met de buren kunnen optreden..

1:36 p.m.  
Blogger pierre du coin said...

Ik denk dat fidel wel af en toe zijn waarde landgenoten op televisie zal toespreken. Niet die 5 minuten gebrabbel die albert altijd ten beste geeft maar urenlange littaniën over de modelstaat en de vijand.

9:12 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

'twas weer een mediacircus in de wereld. die paar cubaanse bannelingen die in florida staan te feesten en dan de interveiws met de plaatselijke bevolking in havana die achter de leider staat: alsof de plaatselijek bevolking durft zeggen adt het een geode zaak is dat fidel verdwijnt...
denken ze nou dat wij achterlijk zijn?
niemand in Havana en cuba durft zelfs niet binnenskamers over politek praten...
degenen die het op café tegn mij probeerde (met een verhaal dat 'm 2 jaar in de cel zat wegens louter en puur een rasta-kapsel) heb ik het zwijgen opgelegd. hij en zijn maten vertrouwde ik sowieso niet, jitenero's of hoe noem je dat ;-)

soit als het eindigt: hopelijk springen de russen er dan binnen m de usa buiten te houden die vernietigen toch alles wat authentiek is.

10:37 a.m.  
Blogger yab said...

@jeronimo: Ik denk niet dat de Russen zich nog veel aantrekken van wat er in Cuba gebeurt. Maar je hebt wel een punt, iedereen die nog de authentieke Cubaanse sfeer wil opsnuiven, boekt best zo snel mogelijk een ticket naar ginder.

@pierre: Cuba is wel niet het Beloofde Land, he! En hoe gaan ze Jeruzalem tot daar krijgen?

11:46 a.m.  

Een reactie posten

<< Home