dinsdag, april 17, 2007

Elektriciteit of het gebrek daaraan

't Was dus zoals ik verwacht had: de elektriciteit heeft vandaag (opnieuw) uitgelegen in onze appartementsblok. Blijkbaar was er deze ochtend schade bij één van de buren waarop de buurman de mannen van Electrabel verwittigd heeft. Die hebben dadelijk een reparateur gestuurd en die heeft wat zitten prutsen in de hoop dat daardoor het probleem opgelost zou geraken. De reparateur zou een brug over de nulleiding geplaatst hebben (ik moet eerlijk toegeven dat ik geen flauw idee heb wat dat wil zeggen).

Bij ons was er weer geen enkel apparaat met schade. De voeding van mijn pc heeft er wel de geest aan gegeven, maar dat komt waarschijnlijk doordat de elektriciteit een tijd heeft afgestaan. 'k Heb al wel vaker meegemaakt dat voedingen van oude pc's die normaal continu opstaan er de brui aan geven na een stroompanne. Enfin, een nieuwe voeding gestoken en hij ronkt weer als voorheen. De andere pc's hadden geen problemen.

Ik heb zo het gevoel dat het einde van de elektriciteitsproblemen nog niet in zicht is.

Labels: , , , , ,

2 Comments:

Anonymous gypsy said...

ow da's minder. hopelijk wordt het euvel snel verholpen!

9:02 a.m.  
Blogger yab said...

Al een geluk dat wij tot nu toe van schade gespaard gebleven zijn, die voeding die er waarschijnlijk toch binnenkort de brui aan gegeven zou hebben, even niet meegerekend.

10:37 a.m.  

Een reactie posten

<< Home