zondag, april 22, 2007

Housewarming nummer twee

Was een groot succes! Wel een beetje spijtig dat er op het laatste moment nog mensen hebben afgezegd of gewoon niet zijn komen opdagen (foei!). Maar niet getreurd, meer drank en hapjes voor de personen die wel gekomen zijn. ;-) En eerlijk, ik vond het wel gezellig dat er wat minder volk was. Nu kon ik wat meer tijd uittrekken om te babbelen met de gasten.

Ik ben blij dat de kleur van de keuken zo goed in de smaak blijkt te vallen. 't Was een beetje een gewaagde keuze, maar tot nu toe hebben we alleen maar positieve commentaar gekregen (ofwel waren onze gasten te beleefd om toe te geven dat ze de kleur maar niks vonden). Zelfs de beruchte groene kamer kon er nog mee door volgens sommigen.

Opvallend: er is véél meer drank verzet dan vorige week. Dat volk van Gent kon er wat van. ;-) Vooral de cocktails vielen goed in de smaak. 'k Heb meermaals de shaker mogen bovenhalen en onze bar butler is ook goed gebruikt geweest. De ice crusher hebben we moeten verplaatsten naar de badkamer. Crushed ice is onontbeerlijk voor cocktails, maar damn, dat ding maakt veel lawaai. Specialiteiten van het huis zijn caipirinha en margarita. Niet toevallig mijn twee favoriete cocktails. ;-) Vraag ernaar als u bij ons op bezoek komt.

Wijn is trouwens helemaal niet meer populair. Op de twee feestjes die we al gehad hebben, is er geen enkele fles rode wijn gedronken en ocharme één flesje witte wijn. Champagne, cava en gewone schuimwijn (voor de cocktail maison) daarentegen gingen er wel vlotjes in.

Meest gehoorde opmerking: "Tiens, jullie bed staat in het midden van de kamer." (Wat trouwens ideaal is om rondleidingen te geven: een toertje rond het bed.) We hebben dat bed zo gezet om de muren van de slaapkamer te schilderen en na de werken is dat daar blijven staan.

In de categorie "wat ben ik deze keer vergeten te serveren": de zwamworstjes. Nochtans één van de lievelingshapjes van mijn vriendje. Gelukkig heb ik ditmaal wel aan de pizza's gedacht. ;-)

Een dikke dankjewel aan iedereen die is komen meefeesten. Een écht goed feestje wordt gemaakt door de feestvierders.

Klein minpuntje: ik was deze ochtend alweer wakker om negen uur. Grmbl.

Labels: , , , , , , ,

5 Comments:

Anonymous Joke said...

't Was enorm plezant, ik heb mij zeer goed geamuseerd :-)

Bovendien heb ik margarita uitgeroepen tot mijn nieuwe lievelingscocktail!

7:44 p.m.  
Blogger Lynn said...

Die margarita's mogen er idd wel zijn, net zoals het feestje, de pizza's en de groene kamer ;-).

8:38 p.m.  
Blogger Peter Dedecker said...

't Was fantastisch goed, bedankt!

En nog eens proficiat, echt een ferm tof appartement en superhandig gelegen.

12:23 a.m.  
Anonymous Jeronimo said...

ik was mss wel stil, ùmaar ik was toch nadrukkelijk aanwezigf niet ;-) merci voor de schitterend eontvangst een van de beste housewarmings ooit qua drank en hapjes
als ik dat geweten had had ik nooit zoveel geboefd in die mexicaan, maar ja de ervaring leert da tik op feestjes altjid honger lijdt... :-)
gelukkig ben ji de uitzondering op de regel :-)

10:22 a.m.  
Blogger yab said...

Bedankt voor jullie positieve commentaren! Gelukkige gasten == gelukkige yab.

10:38 a.m.  

Een reactie posten

<< Home