donderdag, juni 14, 2007

Spectaculair!

Crash, boom, bang. Jawadde, d'r hangt een fijn onweertje boven Brussel. En ik wilde vandaag eens op tijd naar huis vertrekken. 'k Ga toch maar even wachten tot het overwaait. Geen zin om als een verzopen kieken op te trein te zitten druppen.

Labels: , ,

3 Comments:

Anonymous jeronimo said...

k vind zon' hevige regenbuien wel tof, veel te lang geleden dat we dat nog meemaakten, ik herinner me exmaensperdiodes in juni waar het dagen of ruim een week zo onweerde...

ik dacht overuren te moetne kloppen wegens die wolkbreuk maar ik ben er toch door gestormd... en nat geworden...maar deze middag heb ik de zomer bleefd met mijn portugese gasten die in brussel waren, dus ja, zo'n regenbui mag dan wel eens :-)

8:51 p.m.  
Anonymous Clopin said...

Een collega hier is vroeger doorgegaan aangezien ze een telefoontje kreeg dat haar kelder onder water stond. Gezellig =/

10:44 a.m.  
Blogger yab said...

@jeronimo: Ik heb totaal niks tegen overvloedige regenbuien, maar ik zit dan wel liefst binnen achter glas te genieten van de kracht van de natuur. Door zo'n bui moeten en nat worden tot op je bloot vel, daar bedank ik toch voor.

@clopin: En dan ben ik weer blij dat wij geen kelder hebben.

3:57 p.m.  

Een reactie posten

<< Home