vrijdag, april 07, 2006

Boycot All Stars!

Deze middag even naar de stad geweest om een nieuwe valies te kopen voor ons nakend uitstapje naar Madrid. En tja, dan werpt een mens al eens een vluchtige blik op de uitgestalde schoenen. En welke trend is weer helemaal terug? Yep, de All Stars. Horrible.

Ik heb ooit één paar knalrode All Stars gehad, omdat die zo geweldig goed stonden onder mijn rood met wit gestreepte korte salopette (yeah, I know, maar ter mijner verdediging: ik was toen nog jong en eigenlijk stond dat ding mij best wel).

All Stars horen thuis in de jaren tachtig. Voor mij hoeft die trend alleszins niet meer terug te keren. En dan zeker niet in de reïncarnatie van All Stars laarzen, All Stars met bloemetjes, All Stars met bont (??). Want, let's face it, eigenlijk zijn dat gewoon superlelijke schoenen.

Zeg neen aan All Stars!

7 Comments:

Anonymous Peter said...

dan werpt een mens al eens een vluchtige blik op de uitgestalde schoenen

->

dan werpt een vrouw al eens een vluchtige blik op de uitgestalde schoenen

6:36 p.m.  
Blogger yab said...

Hoe, dragen mannen geen schoenen of wat? ;-)

10:30 p.m.  
Anonymous Peter said...

Die gaan naar een winkel als ze schoenen nodig hebben en staren niet elke keer naar de vitrine ze er passeren :-)

8:08 p.m.  
Blogger yab said...

Hoe, ik dacht dat je mannen naar de winkel moest sleuren om ze vervolgens te dwingen om nieuwe schoenen te kopen. Want anders doen ze nog wel een jaartje verder met dat oude afgetrapte paar. ;-)

8:21 p.m.  
Anonymous Tiekenei said...

Allez, mijn All Stars niet beledigen hé! Heerlijke schoenen, ik kan niet zonder! De mijne zijn tot op de draad versleten, maar ik blijf ze dragen.. Zou ze naar de schoenmaker willen doen, kan er geen afscheid van nemen... Ieder z'n meug? ;-)

10:22 p.m.  
Anonymous Peter said...

OK, Yab, jij wint, een heel herkenbare situatie :-)

10:45 p.m.  
Blogger yab said...

@tiekenie: Tja, over kleur en smaak valt niet te twisten, he.

11:17 a.m.  

Een reactie posten

<< Home