donderdag, mei 18, 2006

Teleurstellend

Daarstraks zijn we (voor de verandering) iets gaan eten op een terrasje op de Grote Markt. 'k Moet ervan profiteren nu het nog geen examens zijn, he. ;-) Garnaalkroketten eten met uitzicht op het mooiste stadhuis van België, er zijn minder aangename manieren op de avond door te brengen.

Met een drankje bij de hand zaten we te wachten tot het negen uur werd, want dan zou het stadhuis in kleur te bewonderen zijn. Nog niet in al zijn glorie, maar toch al een fijn voorsmaakje om de mensen warm te maken voor Leuven in scène. Jammer genoeg was het helemaal nog niet donker om negen uur en om half tien ook nog niet, dus veel viel er niet te zien. Gelukkig zorgden de mannen van de Groendienst met hun hoogtewerker voor wat afleiding, want we stonden daar met ons tweetjes een beetje te bibberen in de avondkilte.

Bij gebrek aan spektaculaire lichteffecten op het stadhuis, heb ik dan maar een paar fotootjes van de mannen van de Groendienst getrokken. Die waren duidelijk in hun nopjes met al de aandacht die ze kregen. En toen werd het echt te koud en zijn we maar afgedropen. Morgen beter.