zondag, maart 04, 2007

Verf, verf, verf

Zo'n dagje schilderen is verdorie vermoeiend. Maar het resultaat mag gezien worden. We (= mijn vriend, zijn ouders, zijn broer en zus en ikzelve natuurlijk) hebben erg ons best gedaan. Het ganse appartement (plafonds inbegrepen) is van primer voorzien. Om dit resultaat te bereiken ben ik deze ochtend veel te vroeg uit mijn bed moeten kruipen en dat terwijl ik er gisteren eigenlijk een tikkeltje te laat erin lag. Eigen schuld, dikke bult, moest ik maar niet nog iets willen gaan drinken in de Wentelsteen met enkele toffe mensen.

Wat mij eraan doet denken dat ik iedereen die aanwezig was op onze BlogMeet van harte moet bedanken. Ik vond het een geweldige avond, heb talloze leuke gesprekken kunnen voeren en heb in één moeite mijn hoofdrekenen wat kunnen opfrissen. ;-) (Volgende keer gaan we toch met bonnetjes proberen te werken om de afrekening op het einde wat simpeler te maken.) Een dikke dankjewel ook aan mijn vriendje, die samen met mij de blogmeute trotseerde om centjes te verzamelen. 't Is een schatje (en hij kan goed kantjes schilderen).

Nu ga ik een lekker warm bad nemen. Ik denk dat ik vannacht goed zal slapen.

Labels: , , , , , ,

3 Comments:

Blogger Herman said...

Vreemd, nu ben ik helemaal in de war. Kantjes schilderen en de fijne afwerking is toch net iets voor vrouwen?! Ik heb nooit anders geweten ...

10:57 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

@herman yab amuseert zich liever met een grote verfrol

8:42 a.m.  
Blogger yab said...

@Herman: Tss, hoe stereotiep! Geef mij maar de grote verfrol, hoe groter, hoe beter! ;-)

11:01 a.m.  

Een reactie posten

<< Home