dinsdag, oktober 09, 2007

Wat wij gisteren deden

Wij kookten en onze gasten T en I zagen (en proefden) dat het goed was. Zo goed dat we voor de eerste keer in onze kookcarrière geen overschotje overhielden voor de volgende dag.

En wat maakten wij?
- scampi in sherrysaus;
- eendenfilet met appeltjes;
- smoothie à l'improviste met een bolletje Häagen-Dazs-ijs.

Voor herhaling vatbaar, zou ik zo zeggen.

Labels: , , ,

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Het recept voor de scampi in sherrysaus mag je hier anders gerust eens neerpleuren! Het water loopt me nu al in de mond.

11:06 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Ik moet eens leren om je postjes niet OP de middag te lezen yab, 'k begin het hier weer serieus moeilijk te krijgen :) En hej, scampi in sherrysaus..? Hier met dat recept! ;)

12:10 p.m.  

Een reactie posten

<< Home