maandag, augustus 20, 2007

Offers aan de treingoden

Lijstje van dingen die ik al op de trein vergeten ben:
- donkergrijze fleece van mijn vriendje (gelukkig was het een gratis fleece van één of ander bedrijf en was mijn vriendje niet boos);
- mijn favoriete rode fleece :-(, ik mis hem nog elke dag;
- mijn lievelingsjeansjasje met daarin de sleutel van het ingebouwde slot van mijn fiets, we hebben nooit de moed gevonden om dat slot te gaan overzagen, de fiets is waarschijnlijk door de politie verwijderd;
- tientallen paraplu's, waaronder een grote, gratis paraplu die ik de dag zelf had gekregen;
- tientallen handschoenen.

Voor sommige van deze items heb ik zo'n verloren voorwerpen papiertje ingevuld, voor andere niet. Geen van alle heb ik ooit teruggezien. Hopelijk heeft iemand anders er plezier van.

Labels: ,

3 Comments:

Anonymous Palissander said...

Met al die offers moeten de treingoden jou toch goedgezind zijn. Geen vertragingen meer? Altijd op tijd op je bestemming? Een zitje ook al zit de trein stampvol?

11:47 a.m.  
Blogger yab said...

Wel, ik moet inderdaad zelden rechtstaan en blijf grotendeels gespaard van vertragingen. Maar dat kan ook te maken hebben met het traject dat ik dagelijks neem.

12:55 p.m.  
Anonymous smara ratih said...

k heb ook al een paar offers gedaan, hetgeen ik nog het meest mis is de helm van mijn brommer. Daarbuiten heb ik menig sportzak laten staan, turnpantoffeltjes in alle maten, groene broekjes en witte t-shirts, wie weet wie er nu mee rondloopt.

1:01 p.m.  

Een reactie posten

<< Home